Řidiči se radují, že tankují blíže, někdy dokonce pod, psychologickou hranicí třiceti korun. Obdobně jsou na tom také ti, kdo tankují do svých plechových miláčků naftu. Její cena se totiž drží téměř na stejné rovině jako cena benzínu.

Za litr dieslového paliva řidiči na Kolínsku zaplatí v průměru 31,44 koruny.

Kutnohorští řidiči jsou na tom v obou případech ještě o něco lépe. Na Kutnohorsku je jako obvykle ještě levněji než na Kolínsku. Za litr benzinu tu řidiči v průměru zaplatí 30,64 koruny. Za litr nafty dají o devatenáct haléřů více, vyjde je totiž na 30,83 koruny.

Na Nymbursku jsou pohonné hmoty o několik desítek haléřů dražší než na Kolínsku. Jde však jen o průměr, na některých čerpacích stanicích je naopak levněji.

V průměru však řidiči na Nymbursku tankují Natural 95 za 31,42 koruny. Nafta je tak jako jindy o trochu dražší. Za tu nymburští řidiči zaplatí 31,71 koruny.

Nejdražší benzin v kraji se prodává nadále na Benešovsku, a to za 33,95 koruny za litr. Více než 33 korun za litr benzinu řidiči zaplatí také na Berounsku. Nejlevnější benzin je na Mělnicku a Rakovnicku, prodává se tam průměrně za 30,09 koruny za litr.

Nafta je nejdražší také na Benešovsku, litr tam stojí 34,09 koruny.

Nejlevnější naftu řidiči natankují na Mělnicku, průměrně za 30,42 koruny za litr. Pod hranicí 31 korun se cena nafty pohybuje i na Rakovnicku.