Na co se můžete těšit v čísle 30/2018?

Rozhovor s Janem Štambergem, který chce vést v Kolíně starokatolické společenství a řeší, jak může jako mladý zaujmout vrstevníky a přivést je k hledání Boha.

- Souhrn 7+1 NEJ událostí z minulého týdne.

Život na Kolínsku: Sešli se půl století po ukončení školy.

Miminka narozená v minulých dnech v kolínské porodnici.

Retro seriály: spolužáci (Maturitní ročník Střední ekonomické školy Kolín, třídní učitel Dušan Zahrádka, školní rok 1988/1989. Základní škola Starý Kolín, školní rok 2005/2006), pohlednice z minulosti (Jak v Cerhýnkách slavili dožínky).

- Zpravodajství: Česko sužuje mimořádné sucho

- Kompletní přehled kulturních a společenských akcí na Kolínsku.

Deník nám fandí: obrazem představujeme další historické fotografie, tentokrát z roku 2007.

- Ochutnejte zdravé houby. Lahodný je choroš i hnojník. Přečtěte si téma týdne.

Recepty: 3x mleté maso. Bydlení: Moře trochu jinak. Zahrada: Jak si porozumět s křovinořezem.

- Speciál Hasiči kolem nás: Sto dvacet pět let sboru z Červeného Hrádku si hasiči připomínají celý rok. Rescue Camp, tábor pro život. Junior univerzita vzdělává mladé záchranáře

- Ze sportu jsme pro vás vybrali: Pozvánky na fotbalové akce, souhrn 7+1 NEJ událostí z minulého týdne ve sportu, Dačického 12 se blíží, v rozhovoru nám bližší informace prozradil Michal Vavák z organizátorského týmu Clubu Deportivo Kutná Hora.

- A na závěr obrazem. Fotoohlédnutí za několika událostmi: Otevřenou ulici roztančila japonská zpěvačka. V kouřimském skanzenu se odehrála akce zaměřená na tkalcovské řemeslo a barvířství. Technické služby Český Brod začaly používat novou metodu likvidace plevele

Likvidace plevelu horkou vodou v Českém Brodě.
KRÁTCE: V Českém Brodě začali likvidovat plevel jinak

Kolínský týden.Zdroj: archiv VLM

Ani týdeník však nelze vytvářet bez spolupráce s vámi, čtenáři. Budeme rádi, když nás upozorníte na zajímavosti ve vašem okolí, na zajímavé lidi, na akce, které se u vás konají, když nám pošlete zajímavé fotografie. Nejlépe na e-mailovou adresu: redakce.kolinsky@denik.cz. Děkujeme!

Předplatné týdeníku Kolínský týden.Zdroj: archiv VLM