Ta si klade za cíl podpořit kulturní život v jednotlivých městech v letních měsících a tak byl tento projekt zařazen do programu KULTURNÍ LÉTO.
Dalším cílem je podpořit talent pěvecký, taneční, artistický, netradičních sportovních dovedností a dalších talentovaných lidí.
Objevit nové talentované umělce a ty pak zařadit jako účinkující v projektu nejúspěšnější sportovec roku 2011.

Tento projekt v předchozích letech objevil a dal příležitost vyniknout například Martinu Maxovi, skupině Verona, nebo Davidu Deylovi, který je pro letošní rok tváří tohoto projektu.

Charakteristika projektu
ŠANCE PRO TANEČNÍKY, ARTISTY, ZPĚVÁKY, HUDEBNÍ A TANEČNÍ SKUPINY,NETRADIČNÍ SPORTOVNÍ VÝKONY A DALŠÍ UMĚLCE

ZÍSKEJ ANGAŽMÁ V PROJEKTU NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ SPORTOVEC ROKU VE VÝŠI AŽ 250.000,-Kč
NEJLEPŠÍM Z VÁS NABÍDNEME ANGAŽMÁ V RÁMCI JEDNOTLIVÝCH KOL ,V RÁMCI KRAJE NEBO PŘI VŠECH AKCÍCH PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE. NAVÍC DVANÁCT HUDEBNÍCH INTERPRETŮ ZÍSKÁ NATOČENÍ VLASTNÍ DESKY OD SPOLEČNOSTI ČESKÁ MUZIKA.

ON-LINE přihlašovací formulář do soutěže "Šance pro talent" naleznete zde

Projekt je pořádán ve spolupráci se společností Česká muzika. V rámci této spolupráce čtenáři Deníku budou hledat svou hudební hvězdu. 12 vybraných poté získá smlouvu na nahrání vlastního CD u společnosti Česká muzika.

A jaká je cílová skupina? Všechny věkové kategorie, hlavní důraz klademe na rodiny s dětmi. Program je zaměřen na obyvatele mladšího a středního věku (15 až 40 let), ale zcela jistě osloví i seniory a díky dalším doprovodným programům děti od 3 let.

Díky mediální podpoře Deníku budou osloveny a zapojeny do projektu všechny věkové kategorie (hlasování, zasílané příspěvky).

Osobně se můžete do soutěže přihlásit s vyplněnou přihláškou v den konání akce v čase od 11.00 hod. do 12.00 hod.

Takže nezapomeňte! 21. června, Karlovo náměstí v Kolíně. Ve 14 hodin to vypukne. Více info na www.sanceprotalent.cz.