Dlouhou dobu se přitom ceny této pohonné hmoty držely pod touto pomyslnou hranicí. Nyní tedy ti, kdo do svého automobilu tankují nejběžnější Natural 95 v průměru zaplatí z a litr této pohonné hmoty 36, 28 korun. Nafta se oproti benzínu pod pomyslnou hranicí drží stále. Za litr nafty zaplatí řidiči na Kolínsku 35, 79 korun za litr.

Na Kutnohorsku je již tradičně levněji. Ačkoli také tady se benzín dostal nad 36 korun. Za litr nejprodávanějšího benzínu tady lidé zaplatí 36, 05 korun. Nafta je oproti Kolínsku také levnější. Za litr tu lidé utratí 35, 42 korun.

Nymburští řidiči si připlatí. Tady jsou také ceny nafty nad 36 korunami. Zatímco benzín je o deset haléřů na litr dražší než v Kolíně a stojí tedy 36, 38 korun, nafta má oproti Kolínsku cenu vyšší o dvacet šest haléřů. Za litr nafty tu totiž řidiči v průměru zaplatí 36,05 korun.

Nejdražší benzin v kraji se prodává na Benešovsku, kde stojí litr průměrně 36,71 koruny. Nejlevnější je naopak na Rakovnicku, kde ho řidiči tankují za 35,77 koruny. Pod hranicí 36 korun se Natural 95 prodává také na Mělnicku a v okresech Praha-východ a Praha-západ.

Na Benešovsku je nejdražší i nafta, litr tam průměrně stojí 36,69 koruny. Hranici 36 korun přesahuje cena nafty i na Berounsku, Kladensku, Příbramsku a v okrese Praha-západ.

Nejlevněji řidiči naftu pořídí na Mělnicku, průměrně tam stojí 35,33 koruny za litr. O čtyři haléře více za ni zaplatí na Rakovnicku.