Každoročně se zde sejdou rodiče s dětmi a chytají pstruhy, které si ihned na místě mohou nechat ogrilovat nebo si rybu odnést domů. Letos tomu nebylo jinak. Ačkoli bylo chladné počasí a sem tam se objevilo pár kapek deště, okolo koupaliště se to hemžilo nejen malými rybáři.

Na legendární písničku Hoří předvedli fanoušci i v kolínském baru klasickou choreografii.
Na legendární písničku Hoří předvedli fanoušci i v Kolíně klasickou choreografii



Jen o kousek vedle o něco později začalo také bůčkobraní, které se konalo podruhé. V nabídce byla například bůčková pomazánka, guláš nebo chilli kostky. Děti však určitě nejvíce zaujala možnost si v protějším stánku koupit cukrovou vatu. Na akci nechyběla ani hudba v podání Kolíňanky, která letos doprovázela také Radimský masopust. O zábavu nejen dětí bylo postaráno také díky připraveným hrám a soutěžím.

Malí i velcí mohli hádat česká přísloví podle obrázku. A ukázalo se, že Radimcáci i jiní příchozí si rádi potrápí mozkové závity a sami sobě se umí také zasmát. Stejně tak také děti. Ty luštily vzkaz psaná Moresovou abecedou nebo měly za úkol si zapamatovat co nejvíce obrázků rozvěšených po hřišti a výrazy pak přednést u stánku.

Zlatá ulice v Kolíně
Potvrzeno: Zlatá ulička přestane být odpudivá