Na místním hřišti to po celé odpoledne i večer žilo. „Celkem se přihlásilo 52 soutěžících," řekl Petr Loukota z radimského týmu. Podle jeho slov domácí na první příčku nedosáhli.

Pomyslnou zlatou medaili si totiž odnesl Jiří Moravec z týmu Žraloci Cerhenice. Petr Loukota však upozornil, že jde o hráče, který v současné době drží druhou příčku v republikovém žebříčku.

Stříbro si z turnaje jednotlivců odnesl Zdeněk Tomáš. Jde o novou posilu radimského týmu, a tak se dá říct, že stříbro zůstalo doma. To potvrdil Petr Loukota, který dodal, že Zdeněk Tomáš bude v barvách Radimi hrát od následující sezóny. Třetí příčku obsadil Jan Doležal z klubu Střelky Veltruby. Co se týče radimských šipkařů z původního týmu, nejlépe se umístil Marek Hrubeš. Byl sedmý.

Na turnaji nechyběly ani ženy. Nejúspěšnější zástupkyní něžného pohlaví byla Petra Masopustová, která patří do týmu Korunek z Kolína. Přítomní se však nebavili jen šipkami. Venku se na ohni hřály buřty na pivu a později grilovalo maso či opékaly buřty. U správného táboráku, ke kterému se většina šipkařů sešla po vyhlášení výsledků, nechyběla ani kytara, Tedy kytar bylo hned několik a k nim ještě bubínky.

Na ně hrál v okolí známý Miroslav Loudát, šipkař z Veltrub a příležitostný člen kapely A-peiron. Kytary se chopil jeho šipkařský kolega Jiří Zápotocký. Druhá kytara patřila Jaroslavu Pavlíčkovi. S několika písničkami se přidala také jeho dcera Lucie.

Po nějaké době se „kapela" i její příznivci odebrali do prostor hospody tak, aby na sebe hudebníci lépe viděli.

Ačkoli na půdě šipkařských kolegů a přátel, v domácí hospůdce radimských šipkařů, zahráli veltrubští svou klubovou hymnu.

A slyšet je tedy bylo opravdu pořádně.