Tentokrát se k překvapení všech sešlo opravdu velké množství nejrůznějších a velmi nápaditých masek. Sál byl nabitý a všichni se skvěle bavili. Atmosféru ozvláštnili hned dva vstupy skupinových masek. Nejprve se na place se svým krátkým vystoupením předvedli místní popeláři. Tedy skupinka převlečená právě za muže v oranžovém. Ti na sál přijeli s popelnicemi a na známou písničku Dělání se opírali o popelnice, někteří zametali. Pak ukazovali zděšení, když se 
z popelnic začaly ven drát odpadky za znění známého songu Nafrněná. A že ty odpadky nafrněné byly. Nakonec si odpadky a popeláři padli do náruče, protože jsou prý podle slov písničky kapely Kryštof ze dvou částí.

Jen co popeláři vyklidili sál, z venku se přiřítil autobus z kartonu a vezl s sebou výletníky z doby před mnoha lety. Retro oblečení, vtipné nosy a brýle – a to ještě nebylo všechno. Uprostřed sálu si tato povedená skupinka rozložila kempingový stůl, vyndala termosku a kyselé okurky a začala tančit.

V půlnoci pochopitelně došlo na vyhlášení nejlepších masek. Prvenství si odnesly lesní víly, které s sebou měly i strom. Porota ocenila hlavně domácí výrobu masky a její náročnost. Zohlednilo se také výtvarné provedení a nápaditost či originalita. Na druhém místě se umístil právě retro autobus se svými cestujícími. Třetí příčka patřila zakrváceným zdravotním sestřičkám, které s sebou měli dva podříznuté mladíky. Oceněné byly také mumie a cenu si odnesl i šnek, který 
s sebou celý večer tahal svou ulitu. Uznání si však zaslouží všichni, kteří přišli v maskách. Na tanečním parketu se objevili kovbojové, gejši, Mexičané, cestovatel, čarodějnice, zombie, Ozzák nebo například koně.