V projektu, jehož hlavním cílem bylo podpořit jedince či organizaci z Českého Brodu, se zapojilo spousty lidí. „Jsem z toho opravdu dojatá. Dělám přece normální věci, dělám je ráda a srdcem tak, jak to dělá kdokoli jiný. Moc mě ta podpora překvapila,“ dodala k výhře Olga Kupcová.

'Daruj radost' je společný projekt Lepšího místa, lékárny Pilulka i města Český Brod. Společnými silami chtěli v předvánočním čase ocenit životní příběhy těch, kteří se jakýmkoliv způsobem zasloužili o lepší život lidí na českobrodsku. Lékarna prvním třem vítězům daruje produkty v hodnotě 50 tisíc korun.

Adventní lampionový průvod v Českém Brodě.
Český Brod vyrazil na adventní lampiónový průvod

„Zprvu jsem nevěřil, že se lidé zapojí, přestože myšlence, že radost dělá radost, jsem velmi nakloněn. Nakonec se zapojilo přes pět procent obyvatel Českého Brodu, což je přesně ta společensky aktivní část, která utváří atmosféru našeho města a vytrhává ostatní ven ze špatné nálady a stresu. Mám radost, že se udělala spousta radosti,“ řekl starosta Českého Brodu Jakub Nekolný.

Organizátoři z Lepšího místa k akci uvedli: „Pro nás je to směr, jak dělat města lepší, zviditelňovat příběhy a naplňovat potřeby lidí, jenž města utvářejí, a to propojováním aktivních lidí s firmami a městy. Pilulka.cz je první online lékárna, která dokázala s naším přispěním udělat skutečnou offline radost. A to nás těší.“

Děti ze 4. A vytvořily firmu Decor, jejíž výrobky pak nabídly na Dětském vánočním jarmarku před i uvnitř budovy České spořitelny v Kolíně.
Žáci základní školy podnikli vánoční dětský jarmark