Ti připravili nejen bohatou hru o ceny, ale rozdávali i tradiční atribut těchto plesů, nosy, kterými byly ale tentokrát i vepřové rypáčky. Bálem provázel Jiří „Mario" Kampe, bývalý hokejista a zpěvák kapely Blue Bucks, který coby kulturní ozvláštnění na parket pozval opět sportovce – dětskou hip hopovou skupinu Endorlino a to jejich dětskou i juniorskou odnož a mladé brejkaře vedené Jiřím Jedličkou.

Kapela Sonar se starala o zábavu

O zábavu se po celý večer starala kapela Sonar složená z rockerů celého regionu, která přítomné bavila peckami od Kabátů, Krucipüsku či Harleje a jejichž Svařák se sloganem „už rostou nám blány" doslova rozdováděl sál. Vrchol však měl teprve přijít, to když Jiří Kampe odložil moderátorský mikrofon a s ním i společenský oděv, vzal si ten zpěvový a tričko s logem skupiny Blue Bucks a s kapelou jmenující se stejně jako kolínský hokejový oddíl rozjel se svými spoluhráči zhruba hodinovou procházku jejich hity.

Došlo i na neoficiální hymnu

Pecky jako Sázavský mariňák, Tak se svlíkej, Kriminál, Gambáč chlazenej, Whisky nebo od kapely Iras předělaná Málo rozparádily sál. A všem bylo jasný, že kapela nemůže odejít z pódia, pokud nezahraje neoficiální hymnu místních hokejistů, skladbu Diskrétní cukrárna. Když na ni došlo, vyskákali hokejisté na pódium a zpívali ji všichni společně i s těmi pod ním. Modří kozlové sice dohráli, ale zábava pokračovala až do třetí hodiny ranní.