Zájemci mohli ochutnat pivo třeba z pivovaru Tahoun, které se vyrábí ve Všejanech a oslavilo roční výročí výroby. Další na čepu bylo pivo od Lea Pivoňky ze Kšel a nabídka Černokosteleckého pivovaru, jenž přivezl Dešťoffku, Vycpanou vydru a Černou svini. Další stánek nabízel pivovary Český Brod, Poděbradský zdroj nebo pivo z Kounického minipivovaru.

V peci se klasicky pekly dalamánky, chleby, housky, škvarkové placky a koláčky a návštěvníci si mohli koupit mimo jiné i bylanský chléb. K pečivu připravil šéfkuchař Jiří cikánské vepřové žebírko, těstovinový salát s kuřecím masem, sekanou pečeni a nebo klasického utopence.

Na takzvaném pahorku nechyběl tradiční stánek vinařství z Klučova a dortíky z rodinné cukrárny Martiny Průškové.