Opatření i omezení provázející současné časy byly samozřejmě na návštěvnosti znát – jindy téměř vždy vyprodaný sál byl tentokrát zaplněný tak zhruba z poloviny. Dospělý doprovod samozřejmě u vchodu do sálu předkládal potvrzení o prodělaném očkování a po celou dobu představení měl nasazené respirátory, děti si ale muziku užívaly od první písničky. Každý z příchozích, který si v předprodeji zakoupil najednou čtyři vstupenky, dostal u vstupu zdarma nové DVD souboru pojmenované stejně jako ono aktuální představení Tancuj, tancuj! A následné dění názvu nezůstalo nic dlužné.

Chytlavé písničky okamžitě dětské publikum rozezpívaly a roztancovaly, přičemž nikomu nevadily jejich slovenské texty. Jednoduchý příběh o z proutěného koše ztraceném plyšovém medvědovi, který v něm zanechal vzkaz, že se nevrátí dřív, dokud Smejko a Tanculienka nepřezpívají všechny jeho oblíbené písničky, umožnil protagonistům procházku všemi známými i novými skladbami. Dvojici u toho ještě sekundoval motýl Huncúlik představovaný Barborou Malčekovou. Nechyběla variace na naší téměř lidovou Sedí muška na stěně, tady byla hlavní hrdinkou mucha a v písničce se nahrazovaly samohlásky, došlo i na klasickou bajku o vráně, lišce a sýru, samozřejmě v podobě písničky, v dalších textech se zmiňovaly jak plasty, tak i třeba nebezpečí závislosti na mobilních telefonech.

V Tatcích se uskutečnila výstava holubů.
OBRAZEM: V Tatcích se uskutečnila výstava holubů

Několik mladých dívek nevydrželo dlouho sedět na svých židlích a vydalo se tančit pod pódium. Hodinový program zakončila společná fotografie herců s publikem, oblíbená autogramiáda a setkání malých diváků s herci tentokrát z pochopitelných důvodů chyběly. Už nyní jsou známy termíny, kdy do stejného sálu zavítá česká obdoba Smejka a Tanculjenky - Štístko a Poupěnka.