Nikola Holanová je ve finále Miss Agro 2017!Zdroj: Filip Soukup„Když jsem dělala přijímací zkoušky na magisterský obor Podnikání a administrativa, nevěřila jsem, že bych se mohla dostat,“ zavzpomínala Nikola. Tehdy prohlásila, že pokud se na školu dostane, tak se do soutěže Miss Agro přihlásí.

Když zjistila, že postoupila do finále, tak tomu nejprve nevěřila. „Musela jsem se štípnout, jestli se mi to nezdá. Hned poté mě napadlo: sakra, to abych zhubla,“ řekla s úsměvem Kutnohoračka.

Peníze. Ilustrační foto.
Co je dražší? Kutnohorský florbal, nebo čáslavský fotbal

Na finále, které se uskuteční na půdě České zemědělské univerzity v Praze 16. května, se nijak zvlášť nepřipravuje. „Snažím se akorát omezit svou žravost, nejíst tučná a sladká jídla,“ prozradila a vzápětí uvedla, že do příprav bude muset zahrnout trénink chůze na podpatcích, protože na nich chodit neumí.

Jaké budou ve finále disciplíny, zatím neví ani sama finalistka. „Večer bude nejspíš překvapením i pro nás soutěžící. Víme jen o promenádě v plavkách a ve večerních šatech,“ dodala.

I když je zatím ve hvězdách, zda Nikola vyhraje, pro ni je velkou výhrou už jen to, že se dostala do finálové desítky. „Kdo mě znal před pár lety, jako obtloustlou divnou holku, tak by si asi netipoval, že ze mě bude jednou finalistka Miss,“ uvedla.

Nikolu Holanovou přijedou na finále podpořit přítel Míra i sestra Natálie. „Doufám, že pojede i co nejvíce kamarádů, kteří mi slibují i pořádnou fanouškovskou základnu s transparenty,“ dodala finalistka.

Nikola Holanová, studentka IV. ročníku České zemědělské univerzity, proklouzla do finále mezi více jak 50 přihlášenými. Výběrový večer byl dvoukolový, nejprve představení a poté krátká promenáda v plavkách spojená s rozhovorem s porotou.

Ilustrační foto.
Sadaři i vinaři se kvůli počasí bojí o úrodu