Tragická událost se stala v Bezručově ulici, nedaleko plaveckého bazénu včera v dopoledních hodinách. Na místě zasahovali policisté i záchranná služba.
„Jednatřicetiletý muž skočil z osmého patra domu. Okolnosti případu se vyšetřují," prozradila k případu tisková mluvčí kolínských policistů Věra Žídková.
Petr Mach ze středočeské záchranky navíc dodal, že na místo byla vyslaná záchranná letecká služba z Hradce Králové. Helikoptéra přistála nedaleko místa nehody na volném prostoru mezi bytovkami, tentokrát však nebyla nápomocná.
Na místě tragické události postávalo několik kolemjdoucích a sousedů. „Pořádně nevíme, co se tu stalo. Slyšely jsme, že skočil z okna," konstatovaly dámy stojící na opačné straně ulice, naproti domu, kde se tragédie odehrála.
Podle nich se lékaři muže pokoušeli oživovat více než půl hodiny. „Dlouho se ho snažili přivést k sobě," řekla jedna z žen. Zraněnému však už pomoc nemohli, jeho zranění byla neslučitelná se životem. „Teď už asi přijede pohřební služba," odhadovala následující události jedna z žen. Podle další se stejně nikdo nedoví, co se na místě vlastně stalo. „Stejně nám nikdo nic neřekne," myslela si žena.
Zanedlouho se skupinky postávajících kolemjdoucích rozešly. Lidé, kteří chodili okolo s dětmi ze školy byli nabádáni k rychlé chůzi. „Nezdržujte se tady prosím, nepostávejte tu," žádal všechny kolemjdoucí jeden z vyšetřovatelů neštěstí.