Muži pomohli přivolaní strážníci

Ležícího muže před restaurací v Jaselské ulici nalezl jeden z občanů města. Ten ihned zavolal na městskou policii. Strážníci se na základě telefonického oznámení vydali na místo, kde opravdu našli ležícího muže. Navíc zjistili, že muž má drobné poranění hlavy. Z toho důvodu na místo přijela také zdravotní záchranná služba. Lékař si muže převzal a odvezl ho do nemocnice k ošetření.

Kontejner na papír zvolil za svou ložnici, lidem v okolí se to však nelíbilo

Bezdomovec si ustal v kontejneru na papír, který je umístěný v ulici Obecní dvůr. Strážníci přijeli na místo po tom, co je na tuto skutečnost ve večerních hodinách upozornil jeden z občanů města. Na místě strážníci muže, který se povaloval v kontejneru, vyzvali, aby místo opustil. Hlídka městských policistů také muže bez domova upozornila na nebezpečnost jeho jednání. Využila zákonného oprávnění a zakázala mu vstup na určené místo. Ačkoli šlo o problémového a agresivního muže, strážníky uposlechl a místo opustil.

Lískooříškovou pomazánku chtěl potají odnést v kapse, nepovedlo se

Chuť na sladké měl zřejmě muž, který navštívil supermarket v Kolíně. Nakupovat však nechtěl. Vybral si lískooříškovou pomazánku za 75,90 koruny, tu vložil do kapsy a prošel pokladní zónou, aniž by se obtěžoval zboží ukryté ve svém oblečení zaplatit. Přestupek řešili městští strážníci, kteří byli na místo přivolaní. Ti muži za krádež dali blokovou pokutu v maximální výši.

Muž křičel vulgárně na kolemjdoucí a dělal nepořádek na kolínském náměstí

Při kontrole Karlova náměstí řešili strážníci problém s chováním muže. Ten znečišťoval náměstí odhazováním nedopalků od cigaret a odpadků. Navíc nevhodně pokřikoval na kolemjdoucí.