Chtějí opravit chodníky ve městě

Zásmuky – Finanční výpomoc formou dotace je naplánovaná na opravu chodníků ve městě. Na nastávajícím zasedání zastupitelstva se bude schvalovat spolufinancování. Hovořit se bude také o nápravných opatřeních k odvrácení škod způsobených vlivem staré ekologické zátěže bývalé skládky Vlčí důl. Zastupitelé se sejdou 26. února v 18.00 hodin v zasedací místnosti v budově zdravotního střediska.

Dřevěná lávka pro pěší a cyklisty soutěží o nejlepší dřevěnou stavbu roku

Třebovle – V rámci projektu „Cesty vody – cesty k sebe" a díky spolupráci Třebovle a Klášterní Skalice vznikla obnovená dřevěná lávka pro pěší a cyklisty. Tu obec přihlásila do soutěže o nejlepší dřevěnou stavbu za minulý rok. Hlasovat pro dřevěnou lávku lze do úterý 24. února. Díky obnově lávky je mimo jiné opět průjezdná Středočeská ovocná stezka. Lávka také symbolicky spojuje Miškovice a Klášterní Skalici.

Můžete si zacvičit ve stylu jógy

Vyžlovka – Na obecním úřadě si můžete zacvičit ve stylu jógy a to vždycky v pátek od 18.00 hodin do 19.30 hodin. Cvičení je vhodné pro začátečníky i mírně pokročilé. Cvičit lze pro prevenci bolestí, získání síly, koordinaci a flexibilitu. S sebou je nutní podložka.