Muž ukradl notebook i s příslušenstvím

Pečky - Přistižený při činu byl třiadvacetiletý muž, který vnikl do budovy společnosti v ulici J. A. Komenského v Pečkách. Z budovy chtěl vzít notebook i s příslušenstvím v celkové hodnotě 10 500 korun. To se mu však nepodařilo. Notebook si už sice odnášel, ale při odchodu z budovy byl zadržený zaměstnancem podniku. „Muži bylo sděleno podezření z přečinu krádeže," řekla tisková mluvčí kolínských policistů Martina Fejfarová.

„Prostě hnus" napsal na zeď vandal

Kolín - Sprejem zelené barvy postříkal neznámý pachatel zeď v Rorejcově ulici v Kolíně. Tu posprejoval nápisem „Prostě hnus". Způsobil tak škodu ve výši 2 500 korun. Pachatel měl na sobě sice tmavé kalhoty a černý batoh, ale jeho mikina měla bílou barvu, byl tedy značně nápadný a viditelný. 

Nebezpečný odpad vyvezou ve čtvrtek

Vyžlovka - Kyseliny, zásady, pesticidy, zářivky i oleje nebo barvy můžou lidé z Vyžlovky odnést do nebezpečného odpadu, který odvezou již zítra. Posádka neodveze eternit, bojlery ani lednice a mrazáky nad pětačtyřicet kilogramů nebo rozbité.

Začnou zateplovací práce, dejte pozor

Vitice - Ve Viticích se právě dnes začne se zateplením Mateřské školy a Hospodářského pavilonu. Rodiče a děti by proto měli být opatrní.

Nepůjde elektrická energie. Část Kouřimi bude ve čtvrtek bez přívodu proudu

Kouřim - Ve čtvrtek bude přerušená dodávka elektrické energie od 7.30 hodin do 17.30 hodin v lokalitě Bukačov, Pášov, Strašík, Běšínov a dále v ulicích Dlouhá, Komenského, Krátká, Okružní, Rusko, Ruská, Růžová, Spojovací a Československé armády.