Zastupitelé se na svá jednání sejdou v Přehvozdí i v Černých Voděradech

Kolínsko -  Již osmé zasedání obecního zastupitelstva se bude konat v Přehvozdí. Zastupitelé se sejdou zítra v 19:00 hodin na obecním úřadě. Probírat se bude například aktualizace směrnice zadávání zakázek malého rozsahu nebo poplatky za odpady. V Černých Voděradech je také naplánované zasedání zastupitelů. Občané jsou zváni zítra v 19.00 do zasedací místnosti obecního úřadu. Na programu je rozpočtové opatření a chybět nebude ani diskuze.

Přistaví velkoobjemový kontejner

Vyžlovka -  První prosincový den bude na dvoře obecního úřadu od 8.00 hodin do 12.00 hodin přistaven velkoobjemový kontejner. Uložit do něj lze odpad, který není svážen dle svozového kalendáře. Tedy například matrace nebo nábytek.

Budou očkovat proti vzteklině

Konojedy – Očkování psů a koček proti vzteklině se uskuteční 30. listopadu od 15.00 hodin před obecním úřadem. Očkovat vaše zvířecí miláčky bude doktor Malý.

Svolali veřejné zasedání

Vyžlovka - Na poslední listopadový den od 19.00 svolává starosta Vyžlovky Václav Janeček veřejnou schůzi. Koná se v zasedací síní a hlavním tématem budou informace o uplynulém období .