Budují kanalizaci,silnice je uzavřena

Kouřim - Z důvodu budování kanalizace v úseku Zipr Samoobsluha v Kouřimi bude po dobu prací komunikace uzavřena.

Nový suvenýr pro kolínské sběratele

Kolín - Městské informační centrum v Kolíně připravilo pro své zákazníky další novinku v sortimentu sběratelských suvenýrů. Nově jsou k dispozici tři druhy pamětních mincí. A to v úpravě mosaz, bíla mosaz a staromosaz. Na přední straně mince je vyobrazen zakladatel města, král Přemysl Otakar II., na zadní straně mince se nachází městský znak. Pamětní mince se zařadí mezi ostatní upomínkové předměty z Kolína, které informační centrum svým zákazníkům nabízí.

Nezapomeňte na druhou splátku

Dolní Chvatliny Obecní úřad připomíná občanům, že mají již jen měsíc na zaplacení druhé splátky daně z nemovitosti. Její splatnost je totiž datována na 30. listopadu.

Opravy skončí už tento pátek

Oleška -  Silnice I/2, kde je nyní provoz řešen kyvadlově, by měla být již od pátku plně průjezdná. Doprava zde byla omezena od 17. září z důvodu opravy propustků na silnici.

Nerudovku dokončí v půli měsíce

Zásmuky - Nový povrch ulice Nerudovy by měl být hotový do 17. listopadu. Do té doby je ulice úplně uzavřena. Objízdná trasa je značena přes Sobočice.

Nabízejí lampy, pak vybaví hřiště

Doubravčice Obec prodává použité a demontované lampy veřejného osvětlení se sodíkovými výbojkami. Částka získaná tímto prodejem bude použita na vybavení veřejného dětského hřiště s hracími prvky.

Změna otvírací doby v místní knihovně

Vyžlovka - Od počátku listopadu se mění otvírací doba v místní knihovně. Otevřeno nyní bude ve středu od 17.00 hodin do 19.00 hodin.