Ode dneška do pátku bude pokračovat pravidelné odkalování a odvzdušňování vodovodní sítě města v ulicích Zborovská, Slovenská, Marie Majerové, Za Svitavkou, Jugoslávská, Ruská, Lužická, Bulharská, Pod Velkým vrchem, Slezská, Moravská, Klučovská a v Liblicích i ve Štolmíři. Lokálně může docházet k poklesu tlaku a vizuálnímu zhoršení kvality pitné vody.

Dobřichov – Obec plánuje změnu územního plánu. V současné době se pracuje na přípravných jednáních se zúčastněnými stranami a úřady. Oficiální proces by měl začít na podzim. Už v tuto chvíli lze ale neformálně projednávat jednotlivé požadavky. Za tímto účelem se může každý obrátit na starostu nebo na jednotlivé členy zastupitelstva obce.

Přistoupim – V pondělí 4. dubna od 18 hodin se v zasedací síni obecního úřadu sejdou zastupitelé, aby projednali například závěrečný účet obce za rok 2015, druhou úprava rozpočtu na letošní rok či umístění přechodu pro chodce na silnici III/1131 (Na Rafandě). Hovořit se bude také o provedení e-aukce energií, jež by měla du budoucna přinést výraznou finanční úsporu.