Nepůjde elektrický proud v obci

Třebovle – Ve středu 25. listopadu nepůjde elektrická energie. K přerušení dodávky elektřiny dojde v celé obci. Bez dodávky proudu budou obyvatelé obce od 7.30 hodin do 15.00 hodin.

Kouřimští jsou zvaní na adventní povídání

Kouřim – Kouřimští zvou na adventní povídání s Jaroslavou Schlegelovou na téma Láska, inspirované myšlenkami velkých myslitelů (Platona, Alberta Schweizera a Ericha Fromma). Povídání je naplánované na druhý prosincový den od 17.00 hod.

Změnila se otevírací doba bioodpadů

Mukařov – Sběrna bioodpadů v ulici Na Dolách v Mukařově bude mít v zimním období o hodinu posunutou provozní dobu od 10.00 hodin do 17.00 hodin.

Pomozte nalézt ztraceného pejska

Krymlov – V sobotu se v Krymlově ztratil bulteriér slyšící na jméno Chicco. Je bílý, v okolí očí má pak srst černou. Je trochu plachý, ale hodný. Podle slov majitele neublíží. Jakoukoli zprávu o něm lze zatelefonovat na tato čísla: 607067018 nebo na 775775088. Nálezce nemine finanční odměna.

Bez proudu bude Bulánka a Králka

Oleška – K přerušení dodávky elektrické energie dojde tento čtvrtek 26. listopadu a následně v pondělí 30. listopadu. Ve čtvrtek nepůjde elektřina na Bulánce, a to od 7.30 hodin do 15.30 hodin. Ve stejnou dobu nepůjde elektřina v této vesnici také v pondělí. Přesně stejné dny a také stejné časy se týkají také Králky. Také v této obci se budou muset lidé obejít bez elektrické energie v tyto dny.