V Zalešanech začínají kopat kanalizaci

Zalešany – Výstavba splaškové kanalizace v obci právě začíná. Od dnešního dne (pondělí) je tak v obci přechodné dopravní značení, které bude v obci i na přilehlých komunikacích po celou dobu stavby, tedy do konce září letošního roku.

Hovořit budou o rekonstrukci budovy školy

Vyžlovka – Přípravu rekonstrukce budovy školy, pronájem koupaliště a smlouvu o provozování čistírny odpadních vod budou místní řešit na plánovaném zasedání. To se uskuteční 29. března v 19 hodin v budově obecního úřadu.

Zítra odpoledne bude pošta zavřená, přijďte ráno

Jevany – Pošta bude mít v úterý otevřeno jen zkráceně. Pro veřejnost bude k dispozici pouze v dopoledních hodinách, a to od 8 hodin do 11.45 hodin. Odpoledne bude z technických důvodů zavřeno.

Ratboř určila školský obvod mateřské školy

Ratboř – Vedení obce společně se zastupiteli určilo školský obvod místní mateřinky. Do školky se mohou přednostně hlásit děti z území Ratboře. Tedy děti žijící v Sedlově, Těšínkách a přilehlých obcích Kbel a Kbílek. Dále do školského obvodu patří Kořenice, Chotouchov, Pučer a také Pašinka.

Rodiče jsou pozvaní na předzápisové setkání

Červené Pečky – Rodiče budoucích prvňáčků se sejdou ve škole ještě před samotným zápisem. Informační schůzka začne v pondělí v 15.30 hodin v prvním patře základní školy. Samotný zápis do první třídy se pak uskuteční na stejném místě 3. dubna od 13 hodin.