Za chvíli už všechny přítomné přivítal Vláďa Slezák, aby následně představil prvního vystupujícího Štěpána Kojana ze skupiny Keks. Ten zahrál i na kytaru a nezapomněl vytáhnout známé hity kapely.

Hned po něm přišla na řadu mladá a krásná Markéta Kadetová. Energická dívka nadchla zejména ve chvílích, kdy zpívala české písničky, které si mohly společně se zpěvačkou pobrukovat i starší generace.

Lidé už však čekali na první z hlavních hvězd večera. Na pódiu se měl ukázat organizátor akce, zpěvák, skladatel a nový Radimák Josef IX. se svoji kapelou Paragraf 202. Zpěvák s publikem komunikoval a to nezůstalo bez odezvy. Lidé se začali zvedat ze svých židlí a zabírali si místo u pódia. Někteří jen poslouchali, jiní začínali tancovat.

Přední řady si rezervovaly hlavně děti. Pro mnohé z nich to byl první koncert.

Josef IX. v rámci koncertu pokřtil své nové cédéčko s názvem Hvězdy stárnou nad hvězdárnou, což je zároveň název jedné z písniček. Kmotrů nové desky bylo hned několik. Mimo jiné například Jugi z kapely UDG, Jakub Smolík nebo starosta obce Radim, Martin Sýkora.

Křest se neuskutečnil sektem, jak je většinou zvykem, ale lahvovým pivem. „Víte, jak vypadá točené?" zeptal se Vláďa Slezák publika a bez čekání na odpověď začal lahví točit v ruce.

Zasloužil si tak potlesk a vysvětlil, že teď musí točit pořádně, když se tímto pivem bude křtít.

Josef IX. následně poprosil právě Martina Sýkoru, aby byl on tím prvním kmotrem, který láhev piva rozdělá a desku pokřtí. Sám Josef IX. si křest neskutečně užíval, atmosféra však nakazila i všechny přítomné.

Po konci koncertu Josefa IX. byla malá pauza, během které se pódium chystalo pro Jakuba Smolíka a jeho kapelu Zlatí paroháči. V prvních řadách už nedočkavě stály děti, ale také jejich maminky a ženy všech věkových skupin. Když se rozezněly první tóny balad, přišli i muži a parket se zaplnil páry.

Kdo netančil, zpíval. Snad každý, aniž by to tušil, znal mnoho písniček Jakuba Smolíka. Holka s bílou halenou, Říkej mi táto, Popelky nebo duet Džínová láska potěšil opravdu všechny přítomné. Ani Jakub Smolík však se křtem nové desky nezůstal pozadu. Album s názvem Vítám každý nový den pokřtil také netradičně.

Jako kmotra si vybral právě Josefa IX. Ten na pódium přišel s půllitrem Kofoly. Částí byla nová deska pokřtěna a zbytek ledového nápoje Jakub Smolík vypil. „To je studený," zhodnotil a pokračoval v koncertě. Snad každý v sále čekal na jeden z nejznámějších hitů zpěváka, písničku Jen blázen žárlí. Tu si zpěvák schovával na závěr svého koncertu.

Publikum si pak ještě vytleskalo přídavek a za malou chvíli byl koncert u konce. Ačkoli večer ještě nekončil. Pro ty, kdo měli zájem, pokračovala taneční zábava se skupinou Telegraf.

Sál se vyprázdnil. Zůstala střední věková skupina. Děti a starší lidé odešli domů. Ti, kdo zůstali však rozhodně nelitovali.

Mohli si totiž zatancovat na staré známé hity jako je Karin, Křídla andělů a nebo vypůjčené Jahody mražené.