Ti, kdo jezdí na naftu jsou na tom s tankováním o něco hůře, než ti, kdo tankují benzín. Na Kolínsku si totiž za naftu v průměru deset haléřů připlatí. Aktuální průměrná cena této pohonné hmoty totiž je 35,68 korun za litr.
Kutnohorští řidiči jsou na tom ještě o něco lépe než Kolínští. Na Kutnohorsku totiž litr Naturalu 95 stojí v průměru 35,53 korun.


Řidiči, kteří do svého auta tankují diesel jsou na tom tady lépe. Na litru oproti těm, kdo tankují benzín průměrně ušetří deset haléřů. Kutnohorští řidiči totiž v průměru seženou litr nafty za 35,43 korun.
Dražší pohonné hmoty jsou jako tradičně v sousedním Nymbursku. Pokud řidiči tankují v tomto okrese benzín, zaplatí za litr 35,78 korun.


Pokud však tankují naftu, připlatí si a cena za jeden litr dieslu se navíc nad pomyslnou hranicí šestatřiceti korun. Za Litr nafty na Nymbursku majitelé motorových vozidel zaplatí 36,19 korun.
Nejdražší benzin v kraji se prodává na Benešovsku, kde řidiči za litr průměrně zaplatí 36,80 koruny. Nad hranicí 36 korun se prodává ještě na Berounsku.
Nejlevnější benzin je naopak na Mělnicku, kde litr průměrně stojí 35,08 koruny.


Nafta je nejdražší stejně jako benzin na Benešovsku, litr tam průměrně stojí 36,86 koruny. Nad hranicí 36 korun se diesel pohybuje ještě na Berounsku, v okrese Praha-západ a na zmíněném Nymbursku. Nejlevněji řidiči naftu pořídí na Mělnicku. Průměrně tam stojí 35,20 koruny za litr.