Ráno se v Konojedech na hřišti u sokolovny sešlo deset soutěžících týmů. Turnaje se zúčastnil i jeden ženský tým z Českého Brodu s názvem Broďandy. Ženy obsadily sice poslední, tedy 10. místo, ale zaslouží si pochvalu za odvahu zpříjemnily svou přítomností atmosféru na hřišti i celý turnaj.

V každém zápase měly velkou podporu publika i všech účastníků turnaje.

Počasí nám celkem přálo, ráno a dopoledne slunečno, později zataženo, déšť pouze ojediněle (když bylo potřeba pokropit hřiště). Vítězný tým „Žluté lázně" přijel pouze ve dvou členech a na pomoc si vzal Erika Zavackého, žáka 5. třídy základní školy, který se stal plnohodnotným spoluhráčem a pomohl vybojovat zlato.

Pouze v některých, již téměř vyhraných setech, Erika střídal další žák 3.třídy základní školy Jiřík Krubr, který vždy set dotáhl do vítězného konce a a to dokonce jako smečař na síti.

Ze 4. místa se radovali „Hop Trop" Ondřej Parma, Petr Šoukal, Fr.Pazdera. Bronzové místo získal tým „Sokol Kostelec-Konojedy" Marek Navrátil, Ondřej Zavacký a Petr Vichera.

2. místo patřilo týmu „Stop Zevling" v obsazení Václav Kováč, Tomáš Černý a Jan Jakubec.

Zlatou medaili z tohoto „Konojedského kraťase" si odnášejí „Žluté lázně" Václav Pávek, Leoš Zaspal, Erik Zavacký a Jiří Krubr.

Vítězslav Holík, Konojedy