Taneční skupina Rasputin nejdříve vystupovala jen na domovském kolínském Plese živnostníků a drobných podnikatelů, teď už však objíždí daleko větší region.

„Minulý víkend nám začala letošní sezona, v pátek jsme coby půlnoční překvapení bavili účastníky Společenského plesu v Seči na Chrudimsku, v sobotu pak v naší oblíbené štaci v hospůdce U Sokola v Divišově, kde se konal Sokolský ples," shrnuje Aleš „Barry" Bureš, manažer skupiny a manžel Jolany Burešové, která vymýšlí a s pány nacvičuje veškeré choreografie.

„Jsme jako rocková kapela, žijeme heslem sex, drogy a rokenrol. O sexu si povídáme, rokenrol si pouštíme cestou z autorádia a drogami jsou pro nás prášky na tlak a další choroby," baví Bureš publikum oblíbenou hláškou při představování jednotlivých členů.

Nyní o víkendu čeká Rasputiny vystoupení na Farním plese v Dolních Kralovicích a v sobotu první letošní vrchol na plese Města Kolína, ten druhý s tradičně premiérovou chorografií pak o velikonoční sobotě na Plese živnostníků a drobných podnikatelů.