Ředitel kolínského Kina 99 Petr Hejcman nám odpověděl, že fotbal sledovat nebude. „Moc teď nestíhám. Připravuji letní kino, kinokavárnu, natáčel jsem Kmochův Kolín, do toho pracuji na videu pro Městskou hudbu Františka Kmocha. Rád bych se na fotbal díval, ale už nevím kdy," řekl.

Ve výhru českého týmu věří náměstek hejtmana 
a starosta Cerhenic Marek Semerád. „I když to bude těžké, věřím, že vyhrajeme. Držím palce, jsem velký fanoušek," řekl. Jak dále vyprávěl, cerhenický místostarosta Aleš Kobliha se dokonce do Francie vydal, aby mohl zápasy vidět na vlastní oči.

Kolíňák Tomáš Dostál přiznává, že Euru věnovat pozornost nejspíše nebude. „Z rodiny kouká jenom děda. Ten sleduje všechny zápasy, které jsou v televizi," odpověděl.

Kolínský starosta Vít Rakušan Euro plánuje sledovat a českému týmu fandí. „Jsem fanouškem dobrého fotbalu, líbí se mi dívat se většinou na spíše zahraniční ligy," řekl.

Velké naděje má pro český tým také Kolíňák Jiří Linka. „Jasně, že sleduji," odpověděl nám na dotaz, zda Eurem žije. A co říká na český tým? „Věřím, že postoupíme ze skupiny," řekl. Uniknout si nenechá ani pondělní zápas, kdy Češi hrají.

Fotbalový šampionát se nechystá sledovat ani Kolíňák Petr Bidzilia. „Letos to příliš nesleduji, nezbývá mi na to příliš volného času," odpověděl na náš dotaz.