Chvíli po deváté hodině dopolední pak všechny uličky mezi improvizovanými stánky na stolech zaplnili koupěchtiví, kteří si zkoušeli originální oděvy i jejich součásti jako pásky, čelenky, náušnice nebo kabelky, děti malovaly na bílé hrnečky, zatímco maminky jim vybíraly hračky nebo vtipné malé i polévkové lžíce, samy pro sebe či spíše své nejbližší pak třeba přírodní kosmetiku nebo originální keramiku.

Coby odměnu si pak všichni mohli v klidu vypít šálek dobré kávy a zakousnout domácí čokoládový dort s malinami, případně jiný. To vše navzdory neustálému dešti venku, na deštníky, pláštěnky či bundy pak byla otevřena šatna.

„Zájem veřejnosti byl opravdu obrovský, s čímž jsme ale tak trošku počítali, už na sociálních sítích se ozvalo zhruba o tisíc lidí víc, než na jaře. Myslím, že všichni, kteří se svými výrobky dorazili, budou s prodejem spokojeni,“ shrnula hlavní organizátorka akce Monika Madlová – Borůvková.

Poslední letošní setkání sběratelů se uskutečnilo v sobotu 9. listopadu v saloncích Městského společenského domu, na které ale v deštivém počasí dorazili jen ti nejvěrnější.
Na poslední sběratelské setkání přišli jen nejvěrnější
Revitalizace Zálabské skály v Kolíně.
Úpravy Zálabské skály jsou hotové