Telefonicky oznámeno bylo vloupání do restaurace v obci Pečky
Na místě zjištěno, že pachatel po rozbití skleněné výplně vnikl do objektu, odcizil finanční hotovost a několik kartonů cigaret. Svým jednáním způsobil hmotnou škodu ve výši 25.000Kč. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Vloupání do garáže v Pečkách v ulici J.Šebesty
Pachatel odtud odcizil silniční kolo, 3 ks rybářských prutů s navijáky a další rybářské vybavení. Způsobená hmotná škoda je vyčíslena na 11.800Kč.

Vloupání do kůlny v obci Vlkančice
Z kůlny zloděj ukradl řetězovou pilu, motorovou pilu a další nářadí. Hmotná škoda je 16.200Kč.

Řídil pod vlivem
Ve městě Týnec nad Labem, kontrolován řidič osobního motorového vozidla Škoda Felicia Combi. Dechová zkouška provedená u řidiče ( 1978) pozitivní. Řidiči po zadržení sděleno podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

Vloupání do kůlny u chaty
V katastru obce Černé Voděrady pachatel odcizil kalové čerpadlo, dvoukolový vozík a nářadí. Hmotná škoda je vyčíslena na 14.470Kč.

Vloupání do objektů
V období od 6.11. došlo k vloupání do objektů v Kolíně 5 v ulici V Olšinkách. Pachatel po rozbití skleněné výplně vnikl do objektu, prohledal ho a odcizil benzinové čerpadlo, rybářské náčiní. Hmotná škoda je vyčíslena na 12.900Kč.

Vloupání do sklepních kójí
V Kolíně 5 v Třídvorské ulici zloděj po odstranění visacích zámků ukradl 4 ks litých kol s pneu. Hmotná škoda je vyčíslena na 30.150Kč. Z ostatních sklepů nic neodcizil.

Vloupání do vozidla
Do vozidla VW Polo v obci Horní Kruty pachatel rozbil skleněnou výplň a ukradl autorádio. Škoda 3.500Kč.

Vandal poškodil auta
Poškození vozidla v Kolíně 5 v ulici Sadová. Pachatel poškrábal lak vozidla Citroen Xsara. Majiteli vozidla byla způsobena škoda za 15.000Kč. Za poškození cizí věci hrozí pachateli trest odnětí svobody až na jeden rok.

Ukradl nářadí
Vloupání do rekreačního domu v obci Syneč. Odcizena vrtačka, osvětlení s pohybovým čidlem. Hmotná škoda je vyčíslena na 4.000Kč.

Zmizel favorit
Odcizení vozidla Škoda Favorit v Českém Brodě v Jugoslávské ulici. Vozidlo má šedou tmavou barvu, rz KOH – 98 –17. Škoda 15.000Kč.

Poškodil auto
V době od 12.11. došlo k poškození vozidla Škoda Superb v Kolíně II ulici Antonína Dvořáka. Neznámý pachatel poškodil lak vozidla a způsobil tak majiteli škodu za 6.000Kč.

Sklepní kóje
Vloupání do sklepních kójí v Kolíně II v ulici Masarykova. Neznámý pachatel se vloupal do třech kóji a z jedné z nich odcizil řetězovou pilu. Hmotná škoda je 2300Kč.

Zmizel mercedes
Odcizení osobního motorového vozidla Mercedes v obci Doubravčany. Vůz má tmavě modrou barvu a RZ 9S25973. Škoda 60 000Kč.

Řídil pod vlivem
Policisté z Kostelce nad Černými lesy kontrolovali v obci Konojedy řidiče vozidla Škoda Octavia. Řidič narozen 1947, dechová zkouška pozitivní. Podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Trest odnětí svobody až na jeden rok.

Vloupal se do bytu
V období od 1.9. došlo k vloupání do bytu v Kolíně 1 v Rubešově ulici. Zloděj ukradl textil, kráječ na chleba, skleničky. Hmotná škoda 11 100Kč.

Garáž
Neznámý lump se vloupal do garáže v Zásmukách. Zloděj ukradl nářadí. Hmotná škoda je 5 693Kč.

Odcizl čelní sklo auta
V obci Velký Osek pachatel u vozu Škoda Favorit odcizil čelní sklo, fotoaparát..Hmotná škoda je 14 500Kč.

Zmizela oktávka
Odcizení vozidla Škoda Octavia v obci Doubravčice. Vůz má tmavou modrozelenou barvu. RZ 4A77636. Škoda 150 000Kč.

Zdroj: PČR Kolín