Zmizelo více než tři sta litrů nafty

Radim -  Tři sta padesát litrů nafty zmizelo z firemního nákladního vozidla. Pachatel, který pohonné hmoty ukradl, způsobil majiteli škodu větší než dvanáct tisíc korun.

Ležel na zemi, zjistili, že je opilý

Kolín - Včera krátce po páté hodině ranní zazvonil městským policistům telefon. Neznámý muž jim oznámil, že před restaurací Barborka leží na zemi nějaký člověk. Hlídka městských strážníků se vydala na místo, kde našla muže pod vlivem alkoholu. Ten se po chvíli probral a sám odešel domů.

Řídil i přes zákaz, teď mu hrozí vězení

Pečky -  Při dopravně bezpečnostní akci zastavili pečečtí policisté osmadvacetiletého řidiče. Muž z Českého Brodu měl zakázáno řídit motorová vozidla, a to až do března následujícího roku. Za porušení zákazu mu teď hrozí trest odnětí svobody a to až na tři roky.

Srážce dvou aut předcházel smyk

Ratboř -  Třiačtyřicetiletá řidička, která jela v neděli odpoledně směrem od Kořenic, dostala na mokré vozovce smyk. Následně přejela do protisměru, kde se střetla s protijedoucím vozem. Přítomnost alkoholu v krvi policisté vyloučili dechovou zkouškou. Hmotná škoda na vozidlech byla vyčíslena na 30 tisíc korun.

Poškodil fasádu domu ve Veltrubské

Kolín - Fasádu domu ve Veltrubské ulici poškodil neznámý pachatel. „Majiteli domu neznámý vandal způsobil škodu ve výši osmi tisíc korun," sdělila k případu Věra Žídková, tisková mluvčí kolínských policistů.