Opilá se svalila ve Futuru
Kolín – Hrozivě vypadaly okamžiky mladé dívky, která podle svědků nekontrolovaně upadla, udeřila se do hlavy a zůstala ležet na podlaze obchodního centra Futurum. Městští strážníci ale zjistili, že je zjevně v podnapilém stavu. Odvezla ji záchranná služba k dalšímu vyšetření.

Otevřené kryty byly nebezpečné
Kolín – V ulici Na Petříně byl u lampy veřejného osvětlení otevřený kryt, což znamenalo nebezpeční hlavně pro děti nebo třeba venčené psy. Strážníci lampu provizorně zabezpečili a věc oznámili pohotovostní službě AVE.

Ilustrační foto.
Chodci, kteří nezářili do tmy, platili pokuty



Opět sbírali injekční stříkačky
Kolín – Dívka školou povinná volala kolem 13.30 hodin svému otci, že si u takzvaného šestnáctipatráku nedaleko vstupu do ordinace lékaře všimla pohozené použité injekční stříkačky. Nejednalo se ovšem o injekci z oné ordinace, ale o infekční materiál, který tam odhodil narkoman po nitrožilní aplikaci návykové látky. Otec to oznámil městské policii, hlídka se dostavila na místo a nebezpečný materiál odklidila do sběrného boxu. Krátce před tím městští strážníci při preventivní kontrolní činnosti našli použitou injekční stříkačku také u nákupního centra Futurum. I tento nebezpečný infekční materiál skončil ve sběrném boxu.

Štěně nejspíš někdo vyhodil
Kolín – V ulici Antonína Kaliny pobíhalo štěně, které někdo zřejmě vyhodil. Hlídka městské policie malého nalezence převezla do psího útulku.

Ukradl potraviny za 327 korun
Kolín – V obchodním domě v Plynárenské ulici přistihli cizího státního příslušníka, který ukradl potraviny v celkové hodnotě 327,60 korun. Muž se strážníkům ke krádeži zboží doznal. Vzhledem k tomu, že se jednalo o cizince a nebylo možno provést další úkony ke zjištění skutečného stavu věci, byla na místo přivolána státní policie.

Ilustrační foto.
Krimi mix: Kde teď policie měří rychlost?
Injekční stříkačky. Ilustrační fotografie.
KRIMI MIX: Lidé upozorňují na odhozené injekční stříkačky