Okradli muže u hřbitova, vzali i doklady

Poříčany – Českobrodští policisté sdělili podezření z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku dvojici pachatelů. Jednomu z nich je čtyřiadvacet let a druhému osmadvacet let. Tito dva muži okradli muže na parkovišti u hřbitova v Poříčanech. Poškozenému dvojice zlodějíčků ukradla nejen věci, které zanechal ve vozidle, ale odnesli si také jeho doklady.

Podváděl, spadla klec

Kolín – Dvaadvacetiletý muž je obviněný z podvodu. Na internetu nabízel elektroniku a mobilní telefony. Kupujícím slíbil zaslání zboží po úhradě kupní ceny, což byla lež, nikomu nic neposlal.

Ukradl cigarety a poškodil trezor

Bečváry – Kolínští kriminalisté zahájili trestné stíhání proti dvaatřicetiletému muži. Ten je podezřelý z krádeže a poškození cizí věci. Koncem března letošního roku se totiž tento muž vloupal do areálu jedné společnosti v Bečvárech, kde odcizil cigarety různých značek a navíc poškodil trezor.

Podváděl zákazníky

Kolínsko – Šestadvacetiletý muž je obviněný z podvodu na aukčním portálu, kde nabízel zboží, které neměl, ale účtoval si za něj peníze. Hrozí mu dva roky vězení.