Nejspíš potřeboval hodně lepidla

Kolín  - Dvanáct kusů lepidla za 744 korun chtěl ukrást muž z Kutné Hory. Na co je chtěl, není jisté. Za to je nyní už jasné, že muž má se zákonem potíže už delší dobu. Policii se totiž muž na místě nedokázal prokázat a při lustraci policisté zjistili, že policie má o muže vzhledem k jeho trestní minulosti zájem. 

Žena kradla, nakonec platila víc

Kolínsko -  Žena z Peček se dopustila přestupku proti majetku. Navštívila totiž jeden z obchodních domů v Kolíně Nakupovat však nechtěla. Ukradla tu jen sýr, který stál 56 korun. Strážníci ženu chytili, ta se k činu přiznala a dostala nejvyšší možnou pokutu.

Naměřili jí téměř dvě promile

Český Brod - Devětašedesátiletá žena je obviněná z ohrožení pod vlivem návykové látky. Důchodkyně totiž na svátek zamilovaných kolem jedenácté večerní jela z Přistoupimi do Českého Brodu. Před jízdou se však posilnila alkoholem. Policisté provedli dechovou zkoušku. Zjistili, že žena má 1, 98 promile alkoholu v krvi.

Řídili přes zákaz, chytili je

Kolín/ Pečky  - Dvě mouchy jednou ranou, dalo by se říct. Policisté v Pečkách a v Kolíně zadrželi v jeden a ten samý den dva muže. Oba řídili automobil, ačkoli měli vystavený zákaz řízení. Třicetiletý muž v Kolíně v Moravcově ulici, kterého policisté lapili, má zákaz řízení do prosince letošního roku. Druhý, tentokrát dvaadvacetiletý mladík má zákaz řízení až do března příštího roku.

Alkohol mu zřejmě docela chutná

Kolín  - Třicetiletý muž z Peček se rozhodl, že si na Valentýna obstará nějaké to tvrdší pití. Proto zašel do obchodního domu v kolínské ulici v Opletkách. Tam vybral vhodnou láhev a pokladní zónou prošel bez placení. Alkohol si uschoval do oblečení, aby to nikdo nepoznal. Policie ho přesto odhalila. Muž kradl, ačkoli byl za podobný čin v minulosti již trestaný.