Kolín: Matka zapomněla na syna

Matka si neplní svou vyživovací povinnost od dubna loňského roku. Do současné doby povinná dluží na výživném pro svého nezletilého syna k rukám otce částku ve výši 22 tisíc korun. Ve věci jsou zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu zanedbání povinné výživy. Za uvedený trestný čin hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.


Týnec nad Labem: Zloděj se vloupal do auta pro kabelku!

Nestřeženého okamžiku a příležitosti využil neznámý lapka. Žena ve středu ve čtrnáct hodin zaparkovala před domem osobní motorové vozidlo VW Sharan a na půl hodinky si odskočila. V uvedené době se kdosi vloupal do vozidla pro zanechanou kabelku. Neopatrná majitelka tak přišla o své doklady, platební kartu a více jak 5 tisíc korun. Škoda byla vyčíslena na necelých 10 tisíc korun. Po pachateli pátrají policisté z obvodního oddělení Týnec nad Labem.


Kolín: Vandal poškodil parkovací automat

V době od 13.2.2009 do 18.2.2009 kdosi poškodil u autobusového nádraží v ul. Dukelských Hrdinů parkovací automat. Škoda byla vyčíslena na 50 tisíc korun. Případ šetří policisté z obvodního oddělení v Kolíně.

PČR Kolín