Nový outlet se bude nacházet necelých 5 minut od letiště Václava Havla, 25 minut od centra Prahy a bude v přímém spojení s dálnicí D7. V první fázi tu bude 115 obchodních jednotek, rozkládajících se na ploše 20 000 metrů čtverečních. Centrum nabídne až 2400 parkovacích míst. Ve své finální verzi se centrum rozšíří až na 30 000 metrů čtverečních a bude mít 190 jednotek. Outletové centrum dále nabídne dětský koutek, venkovní park, bezplatnou Wi-fi, či vrácení DPH návštěvníkům mimo EU.

Outletové centrum The Prague Outlet.
Prague The Style Outlets nabídne zákazníkům 190 obchodů

Outletové centrum nabídne stovky pracovních příležitostí

„Věříme, že zákazníkům nabídneme nejen trvale výhodné ceny, ale také zážitek z nakupování a moderní a stylové kolekce. Prague The Style Outlets bude outlet mezinárodního formátu. Čeští zákazníci už tak nebudou muset za výhodnými nákupy jezdit do zahraničí,“ říká Sebastian Sommer, Business Development Director pro Evropu ve společnosti NEINVER.

Prague The Style Outlets je projektem dvou společností a to The Prague Outlet a NEINVER, která je druhým nejvýznamějším provozovatelem outletových center v Evropě. „Otevření centra bude milníkem v naší expanzivní strategii, která se zaměřuje na outletová centra v blízkosti hlavních evropských měst se silnými spádovými oblastmi z hlediska počtu obyvatel, turistického potenciálu, hospodářského růstu a dopravních spojů. V současné době spravujeme 15 outletových center s celkovou pronajímatelnou plochou 293 500 m². Věřím, že Praha bude naší další úspěšnou lokalitou,“ doplňuje Sommer. Nové outletové centrum nabídne 600 až 700 různých pracovních příležitostí a NEINVER plánuje, že před samotným zahájením uspořádá pracovní veletrh.

Ilustrační foto.
Obří outlet na dálnici D5 na Tachovsku se stále připravuje