Na 25. července se od 11 a 13 hodin v akvaparku chystají vystoupení Káji s Bambuláčkem a koncert pěvecko-taneční dívčí skupiny Lollipopz. Obě uskupení mají děti v oblibě. Čtveřici holek s křiklavě barevnými parukami nejen pro jejich písničky, ale i pro bláznivé nápady, které chrlí do světa prostřednictvím internetu – a Káju třebas i proto, že i když už je na rozdíl od Laury, Ely, Nikki a Páji velká, někdy to nemusí být tak úplně poznat hned na první pohled.

Olympijská vesnice v Tokiu.
Olympijský festival nabídne 47 sportů. Kolik stojí a jaká na něm platí pravidla?

Koncerty se uskuteční ve Vodním světě, takže se hosté mohou těšit na zážitek sledovaný i přímo z bazénu, připomněla jménem akvaparku Kateřina Chalupová. „Koncerty jsou pro návštěvníky zdarma v rámci běžného vstupného,“ ujistila, že opravdu nebude třeba platit nic navíc. Nakonec to ale tak úplně pravda být nemusí – pro fanoušky Lollipopz totiž existuje i možnost koupit si vstupenku Meet & Greet, která zahrnuje i setkání s členkami skupiny, společné focení a autogramiádu.

„Kromě barevné show Aquapalace Praha nabídne také nabitý animační program pro děti ve stylu barevného léta i netradiční spojení virtuální reality s vodními atrakcemi při jízdě na tobogánu nebo v jediné herně virtuální reality pod vodní hladinou,“ upozornila Chalupová. Připomněla také hudbu pod vodní hladinou v Korálovém Dómu, oblíbené mořské vlnobití i nejdelší „divokou řeku“ v České republice měřící 250 metrů.