Od desáté hodiny ranní se v peci vystřídaly různé druhy pečiva. Kromě klasických chlebů a housek si mohli návštěvníci pochutnat na dalamánkách, škvarkových plackách nebo sladkých koláčích. O hudební doprovod se postarala kapela Děsband, která svou hudbou tvořila příjemnou atmosféru po celý den.

Pro milovníky dobrého vína byl připraven stánek s vínem z nedalekého vinařství Klučov. Sladkou tečku pak nabídly dortíky od Martiny Průškové. O dostatek slaného občerstvení se postarala pojízdná polní kuchyně, která nabízela klobásu, párek v rohlíku nebo sekanou v housce. Všechno pečivo z místní pece bylo určeno k ochutnání za dobrovolný příspěvek. Ke koupi byl tradičně k dispozici chléb z Bylan.

Další ročník tradičního pečení se plánuje na 14. září, kdy se akce uskuteční v rámci Restaurant Day.