Hudba Praha band vystoupí v Kolíně
KDY: 16.11. od 20.00
KDE: Městský společenský dům Kolín

Pokračování legendární Hudby Praha po jejím rozpadu v roce 2015 si budou moci poslechnout fanoušci v Městském společenském domě v Kolíně. Koncert se odehraje 16. listopadu od 20 hodin. Chystá se charakteristický souzvuk kytar bratří Zatloukalů, kteří jsou zakládající členové skupin Jasná Páka a Hudba Praha.

Šraňky ještě nespadly, láká hudební večer
KDY: 16.11. od 20.00
KDE: U Vodvárků, Kolín

Na hudební večer nazvaný Šraňky ještě nespadly lákají organizátoři do hudebního klubu U Vodvárků v Kolíně. Koncert se odehraje 16. listopadu od 20 hodin. Těšit se návštěvníci mohou na hudebního hosta ze Slovenska: Hasiaci Prístroj. Vedle toho vystoupí také kapela Muerti. Zahrají i další kapely, například Blikající miminko.

Koncert oslaví výročí Sametu
KDY: 15.11. od 19.00
KDE: Městské divadlo Kolín

Slavnostní koncert věnovaný 30. výročí od Sametové revoluce připomene tuto historickou událost 15. listopadu od 19 hodin. Městská hudba Františka Kmocha přivítá dva významné hudební hosty: zpěvačku Radku Fišarovou a akordeonistu Michala Karbana.

Tématem přednášky bude strach coby špatný motiv
KDY: 17.11. od 10 hodin
KDE: CEROP – Podnikatelský inkubátor Kolín

Série přednášek Minulost nechávám se bude vedle dalších témat zabývat také strachem a tím, jak je špatný motiv. Přednášet bude Martin Moldan; účastníci se budou zabývat otázkami, co by udělali, kdyby se nebáli, a také o věcech, které se mohly stát a nestaly, protože měl člověk strach.

Přátelsky si proběhnou trasu
KDY: 16.11 od 10 hodin
KDE: Na louce u silnice z Českého Brodu přes Zahrady do Doubravčic a Kostelce n Č.L.

Pošuk, neboli Pošemberský ultra kros, chystá podzimní přátelské proběhnutí trasy. To se tentokrát odehraje 16.11. od 10 hodin. Událost se koná každý rok, organizátoři zvou všechny, kteří mají zájem, na společný výběh v konverzačním tempu. Sraz je na louce u silnice z Českého Brodu přes Zahrady do Doubravčic a Kostelce n Č.L.; tam je start závodu.