Sběratelé mohou porovnat či rozšířit své sbírky
KDY:
8. Února, 7:30
KDE: Městský společenský dům Kolín
ZA KOLIK: 10 Kč, pronájem stolu 25 Kč

Už patnáct let se v saloncích MSD setkávají sběratelé především známek, mincí a pohledů, nejdříve každou sobotu v měsíci, v minulém roce pak dvakrát za pololetí, v letošním roce pak kompromisně čtyřikrát za pololetí. Návštěvníci se však nemusí omezovat poze na výše zmíněné známky či mince, vítán je kromě nich i další sortiment včetně toho spadajícího do pojmenování bleší trh.

Doležalovo kvarteto zazní v Brodě
KDY:
9. února, 19:00
KDE: Sokolovna, Český Brod
ZA KOLIK: 170 Kč, držitelé karty KPKV 120 Kč

Doležalovo kvarteto je jedním z nejvýznamnějších reprezentantů tradiční české kvartetní školy s více než 45letou tradicí, které se zaměřuje převážně na českou klasickou hudbu. Název koncertního programu Vivat Beethoven naznačuje, že hudebníci posluchačům předvedou hudbu z pera německého velikána.

Myslivci z Kouřimi pořádají ples
KDY:
8. února, 20:00
KDE: Restaurace Na Střelnici, Kouřim
ZA KOLIK: 100 Kč

Myslivecký spolek Stará Kouřim zve na tradiční Myslivecký ples. K tanci a poslechu bude hrát kapela 4G z Kutné Hory. Chybět nebude ani soutěž o hodnotné ceny.

V Kostelci zazní Emotikon
KDY:
8. února, 19:00
KDE: Kavárna Modré dveře, Kostelec nad Černými lesy
ZA KOLIK: -

Plzeňská kapela Emotikon hrající převážně vlastní českou tvorbu na pomezí Blues Rock zavítá do kostelecké kavárny Modré dveře. Rezervaci místa je nutné provést na telefonu 777 120 607 nebo 321 679 005.

Zámek zaplní hudba a tanec
KDY:
8. února, 19:00
KDE: Zámek Kostelec nad Černými lesy
ZA KOLIK: 290 Kč základní, 490 Kč s večeří

Město Kostelec nad Černými lesy zve na Černoskostelecký reprezentační ples. K tanci i poslechu bude hrát Antares music band Jana Staňka, hlavním hudebním hostem pak bude zpěvák Standa Hložek. Doprovodný program a celý ples zahájí předtančení, chybět nebude ani bohatá tombola a občerstvení. Vstupenky lze v předprodeji zakoupit v prodejně Tabák na Pražské ulici nebo v budově Městského úřadu.