Čtenář reportér Poslat příspěvek 9. 2. 2021 RECEPT: Pečené kuličky z horkovzdušné fritézy Podívejte se na další recept od naší čtenářky Terezy. Poslala nám recept na výborné pečené…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 9. 2. 2021 RECEPT: Pečené kuličky z horkovzdušné fritézy Podívejte se na další recept od naší čtenářky Terezy. Poslala nám recept na výborné pečené…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 4. 2. 2021 Pochlubte se, jak se u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 30. 1. 2021 Pochlubte se, jak se u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 28. 1. 2021 5 Oblíbený zabijačkový recept: Sekaná podle Maxijedlíka Máte také svůj obíbený recept? Chcete se pochlubit, jak u vás zabijačka vypadá? Pošlete text a…
Deník.cz 26. 1. 2021 RADA: Leze vám už koronavirus na mozek? /25. DEN/ Základ naší kognitivní terapie (kognice=myšlení), kterou používáme při hubnutí, se dá…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 1. 2021 Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 1. 2021 Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 1. 2021 Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 1. 2021 Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 1. 2021 Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 1. 2021 Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 1. 2021 Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 1. 2021 Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25. 1. 2021 Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 23. 1. 2021 Pochlubte se, jak se u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 23. 1. 2021 17 Tetičky z Kobylí se podělily o recepty na trdelniky a boží milosti Kvůli papandemii nám zatím v Muzeu obce Kobylí zbývá jen vzpomínání na dobu PŘED. Vzpomínek…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 23. 1. 2021 Pochlubte se, jak se u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Chystáte zabijačku? Nechte nás nahlédnout pod pokličku Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Chystáte zabijačku? Nechte nás nahlédnout pod pokličku Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Chystáte zabijačku? Nechte nás nahlédnout pod pokličku Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Chystáte zabijačku? Nechte nás nahlédnout pod pokličku Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Pochlubte se, jak se u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Chystáte zabijačku? Nechte nás nahlédnout pod pokličku Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Chystáte zabijačku? Nechte nás nahlédnout pod pokličku Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Pochlubte se, jak u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Pochlubte se, jak u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Pochlubte se, jak u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Pochlubte se, jak u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 Pochlubte se, jak u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 22. 1. 2021 5 Víte, jak si vyrobit prejt nebo huspeninu doma? Máme pro vás zaručený recept Na výzvu Brněnského deníku Rovnost ohledně zaslání čtenářských receptů na zabijačkové specility…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 19. 1. 2021 13 Vzpomínáte na zabijačky? Pochutnat si můžete i doma, přivítáme vaše recepty Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 19. 1. 2021 18 1 Chybí vám zabijačkové hody? Pochutnat si můžete i doma, přivítáme vaše recepty Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 19. 1. 2021 26 Máte oblíbený recept na jitrnice nebo jelita? Podělte se o rodinné speciality Přišel čas jitrnic, prejtu, tlačenky a vůbec zabijačkových dobrot. Oblíbené obecní zabijačky…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 19. 1. 2021 23 Ohlédnutí za obecní zabijačkou. Podělte se i o vaše zážitky a recepty Přišel čas jitrnic, prejtu, tlačenky a vůbec zabijačkových dobrot. Oblíbené obecní zabijačky…
Deník.cz 19. 1. 2021 9 Dánsko je v očkování proti covidu nejlepší v EU. Přečtete si, jaký má recept Pětimilionové Dánsko je na tom z celé EU v očkování proti koronaviru nejlépe. Každý třicátý Dán…
Deník.cz 17. 1. 2021 JÍDELNÍČEK: Dobrá zpráva pro milovníky koláčů! Dnes si ho dáte k snídani /16. DEN/ I koláče se dají připravit zdravě a můžete si je s klidem dopřát i při hubnutí. Jen ke…
Blanenský deník 11. 1. 2021 Dobrým řízkem a sekanou mě nikdo neurazí, říká gurmán Petr Malach Dobře propečený steak je víc než zákon. Teplé pivo a mdlý guláš pak naopak těžký hřích. Vaření,…
Deník.cz 8. 1. 2021 JÍDELNÍČEK: I exotické recepty z dalekých krajin mohou být dietní /7. DEN/ Snídani začneme tradičně houskou se šunkou a sýrem. Ale už na oběd se přesuneme do Číny.…
Českolipský deník 4. 1. 2021 Tip na pondělí: Upečte si chleba z kvásku podle knihy plné křupavých receptů Spoléháte se s pečivem k snídani, ke svačinám i pro oslavy na supermarkety, nebo na menší…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 2. 1. 2021 Upečte si chleba z kvásku. Kniha je plná křupavých a voňavých receptů Spoléháte se s pečivem k snídani, ke svačinám i pro oslavy na supermarkety, nebo na menší…
Českobudějovický deník 30. 12. 2020 Pod stromečkem voní tradice i novinky Vánoční cukroví ctí vyzkoušené recepty, ale najdou se také inovace inspirované novými kuchařskými trendy.
Čtenář reportér Poslat příspěvek 30. 12. 2020 ANKETA: Jak se známé tváře MS kraje mezi svátky udržují v kondici a brání kilům Jak se během svátků udržujete v kondici? Máte nějaký zaručený recept, jak nepřibrat? Dáváte si…
Teplický deník 29. 12. 2020 Upečte si chleba z kvásku. Kniha je plná křupavých receptů Upečte si chleba z kvásku. Kniha Pečeme chleba z kvásku je plná křupavých a voňavých receptů.…
Chomutovský deník 28. 12. 2020 Upečte si chleba z kvásku. Kniha je plná křupavých a voňavých receptů Spoléháte se s pečivem k snídani, ke svačinám i pro oslavy na supermarkety, nebo na menší…
Mostecký deník 28. 12. 2020 Upečte si chleba z kvásku. Kniha je plná křupavých a voňavých receptů Spoléháte se s pečivem k snídani, ke svačinám i pro oslavy na supermarkety, nebo na menší…
Žatecký a lounský deník 28. 12. 2020 Upečte si chleba z kvásku. Kniha je plná křupavých receptů Upečte si chleba z kvásku. Kniha Pečeme chleba z kvásku je plná křupavých a voňavých receptů.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 28. 12. 2020 Upečte si chleba z kvásku. Kniha je plná křupavých a voňavých receptů Spoléháte se s pečivem k snídani, ke svačinám i pro oslavy na supermarkety, nebo na menší…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 26. 12. 2020 Upečte si chleba z kvásku. Kniha je plná křupavých a voňavých receptů Spoléháte se s pečivem k snídani, ke svačinám i pro oslavy na supermarkety, nebo na menší…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 26. 12. 2020 Jak se o svátcích udržet v kondici? Dobré jídlo, sváteční whisky a nežrat! Jak se během svátků udržujete v kondici. Máte nějaký zaručený recept, jak nepřibrat? Dáváte si…