Píseň Vlci si vybrali jako titulní melodii tvůrci filmu Spící město. Dobrodružný thriller pro děti a teenagery byl natočen podle stejnojmenné knihy a před několika dny vstoupil do českých kin.

Rodinka
RECENZE: Nový film Dana Svátka Spící město drží děti a atmosféra

„Je to vždy radost, když si někdo všimne vaší práce. Navíc poctou, když si vaší píseň do svého filmu vybere vynikající režisér, jakým je Dan Svátek. Děj videa k písni Vlci mapuje scény z filmu, které pouze doplňuji svým zpěvem ve scenériích potemnělé krajiny České Kanady, kde se film natáčel,“ říká Kateřina Marie Tichá, čerstvá držitelka Ceny Anděl v kategorii Objev roku. Se svojí doprovodnou skupinou Bandjeez je právě uprostřed koncertní sezony. Společně vystupují například na všech letních koncertech kapely Kryštof, na samostatných akcích i festivalech.

Zdroj: Youtube

Nový singl doprovázený videem k písni Vlci ukazuje, že kariéra talentované autorky a zpěvačky dostala za poslední rok řadu nových impulsů. Fanoušci se o tom mohou přesvědčit 21. října při již několikrát odloženém křtu jejího alba Sami v pražské Malostranské Besedě.