Volby do sněmovny začínají za

Nahrávám odpočet ...
VYBRAT REGION
Zavřít mapu

VIDEO: Grilování s Kozlem

Praha - Grilování je ideální příležitostí, jak strávit s rodinou či přáteli příjemné chvíle plné dobrého jídla a pití. A čím jiným se odměnit než oroseným Velkopopovickým Kozlem. Pivo se hodí nejen jako osvěžující nápoj pro horké letní dny, ale také jako jedinečná ingredience do grilovacích receptů. Dodá jídlu nezaměnitelnou, výraznější chuť, lze ho využít například pro podlití samotného jídla nebo pro přípravu nejrůznějších marinád. Přihlížet by se v tomto případě mělo zejména ke kvalitě piva. Velkopopovický Kozel 11° splňuje všechny podmínky, a je tak dokonalým společníkem pro grilovací chvíle. Jeho vypilovaná, plná chuť a jemná hořkost pozvedne kvalitu pokrmu o stupínek výš.

4.7.2013
SDÍLEJ:

Grilované kotlety v jamajské marinádě s pivem. Foto: Velkopopovický kozel

Grilovací sezóna je konečně v plném proudu a Velkopopovický Kozel rozhodně nezůstává pozadu. Kozel si pro své fanoušky připravil zajímavé recepty, se kterými připravíte jedinečné delikatesy.

Na webu www.poctivegrilovani.cz naleznete originální grilovací recepty nebo rady a tipy jak grilovat od zkušených kuchařů z Prakulu. Pobavit se také můžete dvanácti vtipnými sitcomovými videi „Kozel Vařil" o rodině, která ke všemu včetně grilování přistupuje velmi originálním způsobem. Na webu se bude postupně každý týden odhalovat jeden z šestnácti originálních receptů s Velkopopovickým Kozlem, které připravili kuchaři Jaroslav Zahálka a Zdeněk Marcín, šéfkuchař pražského kulinářského institutu. „Ke grilovanému jídlu se jednoznačně hodí pivo. Nejen jako nápoj, ale i jako ingredience. Z průzkumu Velkopopovického Kozla mimo jiné vyplynulo, že si lidé oblíbili různé marinády, ale podle receptů je připravuje pouze 7 % populace*. Podle nás je důvodem jejich nedostatek, a proto jsme se rozhodli uvést nové zajímavé recepty s pivem jako přísadou, které zpestří grilovací sezónu," vysvětluje nový přístup Karel Kraus, marketingový manažer Plzeňského Prazdroje.

Tip pro tento týden: Grilované kotlety v jamajské marinádě s pivem. Připravte si jemné kotletky proložené originální marinádou, ve které nechybí ani Velkopopovický Kozel 11°. Marináda navíc obsahuje i netradiční suroviny jako například javorový sirup, chilli nebo muškátový oříšek. Recept je rychlý a nenáročný. Stačí vytvořit marinádu a nechat v ní odležet kotlety přes noc. Druhý den už zbývá jen položit kotlety na rozpálený gril na cca 5 - 7 minut. Jako ideální přílohu doporučujeme grilovanou bram-boru nebo čerstvou bagetku. Odborníci z Prakulu navíc radí: Před podáváním nechte hotové kotlety asi 5 minut odpočinout v míse vedle grilu a hojně je zalijte extra panenským olivovým olejem. Dobrou chuť s Velkopopovickým Kozlem! 

Grilované kotlety v jamajské marinádě s pivem.

* Spotřebitelský průzkum byl realizován prostřednictvím internetového dotazníku (CAWI) na internetovém panelu agentury STEM/MARK na 502 respondentech z populace 18+ v České republice.

Autor: Redakce

4.7.2013 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:
František Hakl s trofejí pro mistry světa v malém fotbale, kterou s českou reprezentací vybojoval v Tunisku.

Zlatý šampion Hakl věří, že vítěznou atmosféru přenese i do Benátek

Krajský úřad Středočeského kraje v Praze.

Krize krajské koalice dospěla na ostří nože. Silná slova mohou vystřídat činy

S Deníkem za zábavou. Kam se podíváte?

Kolínsko - Přinášíme vám přehled zajímavých událostí v regionu.

ANKETA: Půjdete k volbám?

Kolínsko - Ptali jsme se obyvatel Kolínska, zda půjdou volit.

Zdravotně postižení z celého regionu se sjeli na podzimní ples

Kolín /FOTOGALERIE/ – Již po patnácté uspořádalo vedení Domova Na hrádku z Červeného Hrádku v Bečvárech Podzimní ples pro osoby se zdravotním postižením, tentokrát si pro něj vybralo prostory Městského společenského domu v Kolíně.

Bára Špotáková si divokou vodu radši nezkusila, za rok to možná napraví

Kolínsko - Stavidla rybníka Vavřinec na Kutnohorsku se jako už tradičně v podzimním období o víkendu 14. a 15. října otevřela a jindy klidný Vavřinecký potok, zvaný rovněž Výrovka, se změnil v dravou bystřinu.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení