Oba dva patří momentálně k tomu nejlepšímu, co český tenis může nabídnout. K vidění by tak měl být hodně kvalitní tenis. „Všechny bych rád pozval. Moc se na vás těším a doufám, že nás přijdete podpořit v co největším počtu,“ vzkazuje fanoušků Jiří Lehečka, který spolu s Jonášem Forejtkem zahájí celý program úvodním singlem.

Pohár FAMK Příbram ovládl Dream Team.
Český národní pohár v malé kopané je tady! Příbram vysílá do boje dvě želízka

Následovat bude pozápasová debata fanoušků s hráči, po které přijde na řadu ještě exhibiční čtyřhra. V té se mimo jiné představí i další naděje českého tenisu - Andrew Paulson. Osmnáctiletý talent má na kontě titul mládežnického mistra Evropy ve čtyřhře, dále i titul mistra České republiky a druhé místo na juniorském US Open. Zároveň byl členem týmu, který získal titul mistra světa v juniorské kategorii.

Velká jména a špičkový tenis jsou ovšem „jen“ přidanou hodnotou. Hlavním cílem je pomoci holčičce Aničce, jež bojuje s dětskou mozkovou obrnou. Na její podporu tak půjde nejen výtěžek z prodeje podpisových karet Jiřího Lehečky a Jonáše Forejtka, které si budou moci návštěvníci nechat i podepsat, ale zároveň bude v prodeji už podepsaná podpisová karta jedné z nejlepších českých tenistek Barbory Strýcové. Dražit se budou také její podepsané tenisové poklady.

Součástí vybrané částky, se stane i výtěžek ze vstupného. Vstupné pro dospělého činí 200 korun, děti do 12 let pak zaplatí 100 korun. „Pojďme se spojit pro dobrou věc,“ prosí fanoušky Jiří Lehečka.

Program bude zahájen v sobotu 11. července v 15 hodin.