Vynikající výkon ukázal především junior Štěpán Hampl, který dokázal hned dvakrát posunout historický oddílový rekord v běhu na 60 metrů jak v kategorii juniorů, tak mužů.

Poprvé se mu to podařilo v rozběhu, když dosavadní vlastní nejrychlejší čas 6,80 s z loňského roku dokázal posunout o jednu setinu. Časem 6,79 s vyhrál suverénně svůj rozběh a do finále jej doprovodil i Stanislav Jíra, který časem 6,96 s zůstal jen dvě setinky za svým čtyři dny starým osobním rekordem.

Finálový závod byl velkou bitvou Štěpána Hampla s Portugalcem Antunesem a Ukrajincem Suprunem. Cílem nakonec vítězně proběhl portugalský sprinter v čase 6,75 s, Štěpán Hampl za ním zaostal o pouhou setinu a znovu výkonem 6,76 s posunul kolínský rekord.
Volodymyr Suprun pak doběhl třetí o další setinu zpět. Stanislav Jíra obsadil ve finále sedmou příčku, když vyrovnal svůj výkon z rozběhu.

V Jablonci se dařilo také dorostence Janě Šafránkové, která se sice do finále po druhém místu v rozběhu jen těsně neprobojovala, časem 7,91 s ale zaostala pouze setinu sekundy za svým osobním maximem. 

Futsalista Lukáš Slezák
Ptali jste se on-line futsalisty Lukáše Slezáka
Z utkání SKP Kolín - FC Atletico Chomutov (6:8).
Futsalisté doplatili na žalostnou koncovku