„Výhrou bychom se na jeden bod přiblížili k dalším dvěma týmům, ale byl to náš typický zápas této sezony, takže body nemáme a na soupeře opět ztrácíme,“ posteskl si trenér Michal Škopek.

O osudu utkání napověděl již první poločas, který Arsenal vyhrál o tři góly.

„Hosté se ujali vedení z ojedinělé střely v páté minutě a zanedlouho přidali další gól střelou, na kterou Kašpar nedosáhl. Byly to v podstatě první dvě šance, které soupeř měl a hned z toho byly dva góly. Pak následovalo to, že se hosté zatáhli a jen čekali na brejky. My dobývali jejich brankoviště, ale i přes vytvořené šance jsme opět nedokázali dávat jednoduše góly. V závěru poločasu hosté přidali gól právě z brejkové situace,“ popsal klíčové situace Michal Škopek.

Druhý poločas začal Kolín aktivně, podařilo se mu konečně snížit, ale po řadě neproměněných šancí, kdy dvakrát nastřelil tyč a jednou břevno, kapituloval.

„Hosté měli možnost rychlými protiútoky navyšovat skóre. Neproměnili jsme například dvakrát protiútok tři na jednoho, což hosté a také ostatní soupeři jednoduše dokáží,“ podotkl Škopek.

Situace Kolína je víc než kritická. Na soupeře před sebou ztrácí čtyři a víc bodů.

„Rozlosování nám není nakloněno, tak jen vyzývám hráče, aby jsme soutěžní ročník dohráli se ctí a snad ještě potrápili ostatní soupeře,“ dodal.

Branky: Kovařík, Král. Poločas: 0:3.
Kolín: Kašpar – Škopek, Král, Kvíčala, Hejduk – Navrátil, Štítkovec, Živný, Kovařík – Funda.