Libčice - HC Kolín 21:16

Zápas byl od počátku hlavně soubojem pozorných obran a skvěle chytajících gólmanů. Utkání bylo celkově chudé na góly. Například v 15. minutě prvního poločasu svítilo na ukazateli téměř hokejové skóre 3:2 pro domácí.

Kolín se opět nevyvaroval spousty chyb v útočné fázi a hlavně spojky působily doslova jalově. Nedokázali se prosadit ani z bezprostřední blízkosti. I přes tato negativa držel Kolín v poločase vyrovnaný výsledek 7:7, a to hlavně díky skvěle chytajícímu Michalu Sauerovi.

Bohužel Kolínu se nevydařil vstup do druhého poločasu a doplatil na špatně odehranou první pětiminutovku, kdy domácí odskočili na rozdíl čtyř branek. Jelikož hosté pokračovali ve svém slabém výkonu v útoku, nepodařilo se již výsledek do konce utkání zvrátit.

„Dostat 21 branek v Libčicích je skvělý výkon obrany a brankáře. Ale dát pouze 16 branek za celý zápas, s tím se vyhrát bohužel nedá. Stačilo nám předvést průměrný výkon v útoku, ale mi předvedli hodně podprůměrný," zlobil se trenér Kolína Petr Vízner.

Sestava: M. Sauer, Šimáně – Souček 4, R. Sauer 3, Semenec 3, P. Prachař 3, Pokorný 3, Doležal, J. Prachař, Capouch, Malý, Mirtl, Andrlík. Poločas: 7:7.