Výborně se dařilo Maximu Sukovi, který v kategorii desetiletého žactva patří mezi nejlepší středočeské závodníky. Ve všech šesti disciplínách vybojoval medaili. Dvakrát, a to v disciplíně 50m volným způsobem a v polohovém závodu na 200m, se stal přeborníkem kraje a čtyřikrát vybojoval stříbrnou medaili. Dokázal to v v závodech na 100, 200 a 400m volným způsobem a v disciplíně 100m znak.

Ve stejné kategorii se ve všech startech dostala do první desítky Adéla Spáčilová. V závodech na 200 a 400m volným způsobem dosáhla na výbornou sedmou příčku a osmá doplavala v disciplínách 50 a 100m prsa. Deváté místo obsadila ve sprintu na 50m volným způsobem a desátá skončila na dvojnásobné trati.

Čtyřikrát se v první desítce objevila Marie Nováková. Ve všech disciplínách, 50 a 100m prsa, 400m volným způsobem a v polohovém závodu na 200m, doplavala shodně na devátém místě.

Dvě osmé příčky v závodu na 200m volným způsobem a v polohovém závodu na 200m si vybojovala Vendula Nováková. Jen těsně za první desítkou, na jedenáctém místě, dohmátla v závodu na 50m motýl.

Poslední kolínskou závodnicí mezi desetiletými byla Gabriela Vránová, která se však na závody vypravila, jak se ukázalo, nemocná. Dokázala skvěle zaplavat 50m volným způsobem a vybojovat výborné páté místo, ale dalších bojů se již musela vzdát.

V kategorii jedenáctiletých si nejlépe vedla Bára Kuchařová, která si vyplavala stříbrnou medaili v disciplíně 100m motýl. Na poloviční trati dohmátla na páté pozici. V závodech na 400 a 200m volným způsobem obsadila šesté a sedmé místo.

Jediným mužským zástupcem Sportovního oddílu plavání Kolín byl mezi jedenáctiletými David Spitzer. Ten doplaval na velmi pěkném devátém místě ve sprintu na 50m volným způsobem a na 100 a 200m volným způsobem skončil desátý.

Poslední kolínskou závodnicí v Kralupech byla Julie Markvartová, která dokázala vybojovat velmi pěknou devátou příčku v závodu na 400m volným způsobem a ve sprintu na 50m volným způsobem dohmátla na čtrnácté pozici.

„V Kralupech byly k vidění výborné výkony. Téměř všechny starty našich závodníků znamenaly nové osobní rekordy a padlo i devět oddílových rekordů, což je skvělá bilance. Věříme, že na vrcholný podnik sezony se probojuje několik našich plavců," uvedl trenér kolínských plavců Petr Černý.