Kolínský tým ve složení David Bega, Sebastian Smetana, Daniel Szabó a Jakub Hejný se v mezinárodní konkurenci neztratil a skončil z devíti družstev na šestém místě.
„Porazili jsme domácí Zlín, Vršovice a výběr Tyrolska. Škoda, měli jsme ještě na jeden tým z Rakouska, páté místo by bylo skvělé," zhodnotil výkon svých svěřenců trenér Michal Žoha.

V jednotlivcích se prezentovalo celkem 35 závodníků. Kolínští závodníci se ale do nejlepší desítky nedostali. Nejlépe dopadl Bega, jemuž 
v konečném účtování patřilo jedenácté místo. Szabó skončil třiadvacátý, Smetana těsně za ním a Hejný byl jednatřicátý.

„Cvičí se podle juniorských pravidel, které jsou pro žáky dosti náročné. Kluci riskovali některé prvky a proto bylo více nezdarů než obvykle," podotkl Michal Žoha.

David Bega si jedenáctým místem zajistil účast v nedělním finále. Jednalo se o závod, kam postoupilo dvanáct nejlepších chlapců a dívek a závodilo se v mix družstvu, kde se sčítaly známky. Losem byla Begovi přisouzena závodnice z Holandska.

„David své sestavy zvládl, ovšem jeho kolegyně spadla třikrát z kladiny a bohužel na postup z prvního kola nedosáhli," objasnil Žoha.

Dvojice skončila na konečném desátém místě. „Je to jako v životě, chlap se může přetrhnout a stejně o všem rozhoduje ženská," řekl s úsměvem Michal Žoha