„Před soupeřem máme respekt, ale doma před svými fanoušky budeme chtít určitě vyhrát," hlásí trenér Kolína Predrag Benáček.

„Je to velmi silný soupeř, na každém postu mají nadstandardní hráče. Letos si Pardubice zahrály i v Evropě. Nic to však nemění na tom, že chceme vyhrát a vylepšit si pozici," dodal.

„Do utkání půjdeme maximálně koncentrováni a uděláme vše pro úspěch," řekl trenér Pardubic Tomáš Bartošek.

Medvědi neprožívají dobré období. Pětkrát v řadě prohráli. „Když chceme hrát skupinu A1, tak musíme počítat s tím, že mohou přijít porážky, nastupujeme přece proti nejsilnějším soupeřům. Já ty prohry nesčítám, beru to tak, že nadstavba je novou soutěží, základní část je za námi. I když je fakt, že tu ta negativní série je, nezříkáme se toho a chceme z ní utéct," podotkl Benáček.

Kolín má v nadstavbové části těžký los. Po mistrovském Nymburku se nyní utká s druhým týmem tabulky. „Máme těžký los, ale přesně tak jsme to schytali i na začátku sezony, když jsme čtyřikrát prohráli," poznamenal Benáček.

Kolín se v letošní sezoně utkal s Beksou třikrát a třikrát prohrál. Jednou to bylo v Českém poháru. Přeruší konečně černou sérii?