Medvědi se s ním utkali již minulý týden, na palubovce soupeře prohráli v okleštěné sestavě 69:100. Odolají tentokrát magické hranici?

„Ve druhém utkání s mistrovským Nymburkem během týdne máme dva cíle. Prvním je předvést kvalitní výkon na hranici našich současných možností a bojovat o co nejlepší výsledek. Druhým je opět rozložit minuty na všechny zdravé hráče tak, abychom kluky udrželi ve správném rytmu,“ uvedl trenér Kolína Pavel Beneš.

KOLÍN TRÁPÍ MARODKA. TŘI HRÁČI MIMO

Kolín v poslední době sužují zdravotní lapálie hráčů. Mimo hru jsou Bratčenkov, Pajovič a Šafarčík. Naštěstí se uzdravili Skinner a Dokoupil.

„Opět budeme postrádat minimálně tři hráče, u kterých se však zdravotní stav lepší a věříme, že v příštím týdnu již budeme opět v plné síle,“ podotkl Pavel Beneš.

Medvědi bojují o nejlepší šestku, která má zaručené play off. Tři kola před koncem základní části jim patří právě tato příčka. Nebude ji snadné ale udržet. Postupně je čekají nejlepší tři týmy soutěže – po Nymburku přivítá Kolín třetí Opavu a druhé Pardubice.

Utkání v hale Spojů začíná v 17.45 hodin.