Opava je aktuálně na 6. místě dlouhodobé tabulky, což asi není bráno u Slezanů jako úspěch. Za tímto dosavadním umístěním zcela jistě stojí i únava opavského kádru z cestování a náročného programu. Ale po reprezentační přestávce se zcela jistě hráči zrehabilitovali a budou připraveni ukázat v Kolíně to nejlepší.

Nejvýraznější oporou a hvězdou týmu je reprezentační rozehrávač Jakub Šiřina, který doposavad zapisuje 14 bodů, 4 doskoky a 4 asistence na utkání. Dále se Opava může spolehnout na produkci trojlístku Klečka, Gniadek a Jurečka, která se v zápase složí průměrně téměř na 30 bodů. Opomíjet nesmíme ani mladou krev, kterou zastupují nejvýrazněji Kouřil, Dragoun, Švandrlík a Bujnoch.

Trenér Pavel Beneš.
Beneš: Snad budeme na konci spokojeni

Výběr trenéra Pavla Beneše se zajisté bude chtít na domácí palubovce opět ukázat a předvést stejný výkon jako v posledním utkání proti Pardubicím, ze kterého dokázal po neuvěřitelném obratu v posledních sekundách utkání odejít jako vítěz.

„Po reprezentační pauze přivítáme účastníka Ligy mistrů, Opavu. I přes zdravotní potíže, které náš tým trápí, jdeme do utkání s jediným cílem a to zvítězit," říká odhodlaně kouč Kolína Pavel Beneš.

Utkání se hraje v sobotu 8. prosince od 17.45 hodin v hale Spojů.

Požár dílny a prodejny motocyklů ve Vítězově.
Na Kolínsku došlo ke dvěma požárům ve stejnou dobu, hořel motoservis i garáž